TUTUSTU

Personal Training -palvelut

Kaipaatko pidempiaikaista ohjausta liikuntaan? Onko toiveissasi kertaluontoinen ravinto- tai harjoitteluopastus?

Autan sinua niin suuremmissa kuin pienemmissäkin tarpeissasi kohti terveellistä elämää.

Tutustu alta palveluihini ja varaa ilmainen 30 minuutin aika alkukeskusteluun, jossa voimme kartoittaa tarpeesi ja toiveesi.

01.

Ravinto- ja harjoittelu

Haluatko tsekata, missä mennään ravinnon suhteen? Kiinnostaisiko kuntosali tai kuminauhajumppa, mutta et tiedä mistä aloittaa?

02.

Elämäntapamuutos

Kaipaatko suurempaa remonttia liikunta- ja ruokatottumuksiin? Hanki 2, 4 tai 6 kk paketti, jossa kuljen kanssasi koko matkan. 

03.

Juoksukoulu

Juoksukoulun tekee treeneihin lähtemistä helpompaa ja treeneistä sekä hauskempia että tehokkaampia. Valitse oma tasoryhmäsi ja tule mukaan lenkkipolulle.

04.

Porrastreenit

Porrastreeni on tehokas ja hauska tapa päästä kuntoon. Ohjatuissa ryhmissä pääset treenaamaan muiden kanssa, tapaat uusia ihmisiä ja saat mukavia kohtaamisia päivääsi.

05.

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus on niille, jotka ovat todella rapakunnossa. Yhdessä tekeminen on paitsi hauskempaa myös halvempaa. 3 Kuukauden pienryhmävalmennus sisältää mm. ravintoneuvontaa, kuminauhajumppaa sekä hauskoja ja hikisiä ulkotreenejä.

Lauran porrastreenit ”rapakuntoisille” olivat hyvin suunniteltu ja niissä huomioitiin eri lihasryhmät hyvin. Tunnelma oli aina positiivinen ja kannustava. Haastavuuttakin oli tarjolla keski-ikäiselle peruskuntoiselle. Voin suositella!
-Jenni

Usein kysyttyä

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä, autan mielelläni !

Ravintokartoitus, harjoitusohjelma ja niiden yhdistelmäpaketti sekä elämäntapamuutos-paketeissa maksutapana on lasku, ePassi tai Holvin verkkokauppa. Palvelut voi maksaa yhdessä, kahdessa tai useammassa erässä paketista riippuen. Ensimmäinen maksuerä tulee kuitenkin olla maksettuna ennen alkukartoituksen jälkeistä seuraavaa työosuutta.

Pienryhmävalmennuksen maksutapana lasku tai ePassi ja valmennuksen voi maksaa yhdellä kerralla tai kerran kuukaudessa, kunhan ensimmäinen erä on maksettu ennen aloitustapaamista.

Juoksu- ja porrastreenien kausimaksun voi maksaa laskulla tai ePassilla ja kertamaksun ePassilla tai mobilepayllä.

Ulkotreenit pidetään Helsingissä, Oulunkylän lenkkipoluilla ja ulkokuntoilualueilla. Lisäksi liikumme lähitienoilla, kuten Savelanpuiston kuntoportaissa.

Alla näet toistaiseksi voimassa olevan hinnastoni. Hinnat sisältäbät alv:n 24%.

  • Ravintokartoitus – 90 €
  • Harjoitusohjelma – 90 €
  • Ravintokartoitus + harjoitusohjelma -paketti – 150 €
  • Elämäntapamuutos 2 kk – 245 €
  • Elämäntapamuutos 4 kk – 430 €
  • Elämäntapamuutos 6 kk – 567 €
  • Pienryhmävalmennus – 195 €
  • Juoksukoulu, ryhmä – 104 €/kausi
  • Porrastreeni, ryhmä – 64 €/kausi

Kuntosaliohjausta teen Helsingin kaupungin kuntosaleilla Oulunkylässä ja Maunulassa.

Aasiakas on velvollinen maksamaan itse omat harjoitteluun liittyvät kulut näillä saleilla sekä myös minun kuluni yhteisillä ohjauskerroilla.

OTA YHTETTÄ

Haluaisitko tietää lisää?

Jos sinulla on kysymyksiä palveluistani, ota yhteyttä: 050 588 3462 tai laura@ptlaurahellen.fi.

Autan mielelläni sinulle sopivan palvelun löytämisessä.